itulau_fanua

tala fou

Tau ole Vulu vaivai ma le maualuga ole Inventory

Talu ai nei, o le tele o fale gaosi ie i le Yellow River na lipotia mai o le lisi lata mai o vulu ua matua faateleina.A'afia i poloaiga laiti, laiti ma fa'asalalauina, o le atina'e e le gata o le fa'atauina o mea mata'utia pe a fa'aaogaina, ae fa'apena fo'i le fa'atupuina o fa'amaumauga e fa'aitiitia ai le fa'aogaina o masini.Ua tuufua le maketi.

O le tau o le filo cotton mama ua vaivai

I le aso 11 o Novema, na taʻua ai e se tagata o loʻo pule i se fale gaosi vulu i Shandong, o le maketi atoa o filo filo mama sa mautu ma pa'ū, ma o le atinaʻe sa i ai le tele o suʻesuʻega ma le mamafa o tupe faavae.I le aso lava e tasi, o le tau o le rotor spinning 12S na gaosia e le fale gaosi oloa o le 15900 yuan / ton (tuuina atu, lafoga e aofia ai), o se pa'ū laʻititi o le 100 yuan / tone pe a faʻatusatusa i le Aso Faraile talu ai;E le gata i lea, o le falegaosimea e tele lava ina gaosia le mama viliina vulu masani, o mama e vili ai selu masani C32S ma le C40S e tau i le 23400 yuan/ton ma le 24300 yuan/ton, i lalo e tusa ma le 200 yuan/ton pe a faatusatusa i le Aso Faraile talu ai.

O le mea moni, o le tele o tagata gaosi oloa ua faʻaititia a latou fua faʻatatau.Mo se faʻataʻitaʻiga, na taʻua e le tagata e pulea se fale gaosi oloa i Zhengzhou, Henan, o le faʻaogaina o le latou falegaosimea e naʻo le 50%, ma o le tele o faleoloa laiti ua taofia le gaosiga.E ui lava e iai se mea e fai ma le faʻamaʻi o loʻo i ai nei, ae o le mafuaʻaga o le faʻaletonu o le maketi i lalo, ma ua faʻateleina le faʻasolosolo ma le pipii o fale gaosi oloa.

Si'itia le fa'atauga o vulu polyester

Mo vulu polyester, o uiga lata mai e maualalo le faʻatau, tau maualalo, maualuga le gaosiga o le gaosiga ma le maualalo o le susu.O se tagata e pule i se fale gaosi vulu i Shijiazhuang, Hebei, fai mai i le taimi nei, o le aotelega o upusii o filo polyester mama e mautu, ae o le pito i lalo o le fefaʻatauaiga moni o le a manaʻomia e uiga i le 100 yuan / tone o le pito.I le taimi nei, o le tau o filo polyester mama T32S o le 11900 yuan / tone, lea e itiiti se suiga pe a faatusatusa i le Aso Faraile talu ai.O le upusii o filo polyester mama T45S sa siomia 12600 yuan/ton.Na lipotia mai foi e le pisinisi e le mafai ona maua le poloaiga, ma o le fefaʻatauaʻiga moni e masani lava mo tupe mama.

Aemaise lava, o le tele o tagata gaosi oloa na fai mai, i le tasi itu, o pisinisi o loʻo faʻaititia le fua faatatau o galuega ma faʻaitiitia tupe faʻaalu;I le isi itu, o le suʻesuʻeina o oloa maeʻa o loʻo faʻateleina i lea aso ma lea aso, ma o loʻo faʻateleina le mamafa o le tuʻuina atu.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le suʻesuʻega o oloa maeʻa a se tamai fale gaosi ingot 30000 i Binzhou, Shandong Province, e oʻo atu i le 17 aso.Afai e le lafoa oloa i se taimi lata mai, o le a tuai totogi o tagata faigaluega.

I le aso 11, sa masani ona mautu le maketi o filo polyester cotton i le Vaitafe Samasama.I lena aso, o le tau o 32S polyester cotton vulu (T / C 65/35) sa 16200 yuan / tone.Fai mai foi le pisinisi e faigata ona faatau atu vulu ma faagaoioia.

O le filo a le tagata e masani ona malulu ma mama

Talu ai nei, o le faʻatau atu o Renmian yarn e le o manuia, ma o le atinaʻe e faʻatau atu ma le gaosiga, o lea e le lelei le tulaga pisinisi.O tau o le R30S ma le R40S o se fale gaosimea i Gaoyang, Hebei Province o 17100 yuan / ton ma 18400 yuan / ton, e itiiti se suiga pe a faatusatusa i le Aso Faraile talu ai.O le tele o tagata gaosi oloa na fai mai talu ai o le maketi i lalo o le ie lanu efuefu e masani lava ona vaivai, o le lalagaina lalaga na faʻamalosi e faʻatau mea mata pe a faʻaaogaina, lea na toso i lalo le maketi mo vulu.

E tusa ai ma le auiliiliga o maketi, o le maketi vulu e masani ona vaivai i se taimi lata mai.O loʻo faʻamoemoe o le a faʻaauau pea lenei tulaga mo se taimi umi, aemaise lava ona o mafuaʻaga nei:

1. O le leaga o maketi o mea mata'utia i luga e aafia tonu ai le maketi i lalo.Ave le cotton e fai ma faʻataʻitaʻiga.I le taimi nei, ua mae'a le tauina o fatu fatu i Xinjiang ma le atunu'u tele, ma o lo'o fa'agaoioi le fale gaosi i le malosi atoatoa e fa'atau ma fa'agasolo ai.Ae ui i lea, o le tau o fatu fatu e masani lava ona maualalo i lenei tausaga, ma o le eseesega i le va o le tau o le lint gaosi ma le tau faʻatau o le cotton tuai e tele.

2. O le fa'atonuga ose fa'afitauli tele lava mo atina'e.O le tele o fale gaosi oloa fai mai o oka mo le tausaga atoa e le lelei, ma le tele o oka laiti ma pupuu, ma e tau le mafai ona latou maua oka feololo ma umi.I lenei setete, e le mafai e fale gaosi oloa ona tuʻu ese.

3. “E iva auro ma ario e sefulu” ua leai, ma ua toe foʻi le maketi i le tulaga masani.Aemaise lava, o le leaga o le siosiomaga o le tamaoaiga o le lalolagi, faatasi ai ma le faasaina o le faaulufaleina mai o le cotton Xinjiang mai le Iunaite Setete, Europa, Iapani ma Korea i Saute, ua i ai se aafiaga tuusao pe le tuusao ia tatou ie ma lavalava e auina atu i fafo.


Taimi meli: Nov-21-2022