itulau_fanua

tala fou

I le 2022, o le aofaʻi o oloa auina atu i fafo a Vietnam o 'ie, lavalava ma seevae o le a oʻo atu i le 71 piliona tala Amerika.

I le 2022, o ie a Vietnam, lavalava ma seevae na auina atu i fafo e 71 piliona tala Amerika, o se faamaumauga maualuga.Faatasi ai ma i latou, o ie ma lavalava a Vietnam na auina atu i fafo na ausia le US $ 44 piliona, i luga 8.8% tausaga i lea tausaga;O le tau fa'atau atu o seevae ma ato lima na o'o atu i le 27 piliona tala Amerika, i luga 30% i lea tausaga ma lea tausaga.

O sui o Vietnam Textile Association (VITAS) ma Vietnam Leather, Footwear and Handbag Association (LEFASO) na fai mai o pisinisi ie, lavalava ma seevae a Vietnam o loʻo feagai ma le mamafa tele e mafua mai i le tamaoaiga o le lalolagi atoa ma le tau o le lalolagi, ma le manaoga o maketi mo ie, lavalava ma ua pa'u seevae, o lea o le 2022 o se tausaga faigata mo le alamanuia.Aemaise lava i le afa lona lua o le tausaga, o faigata tau tamaoaiga ma le tau o le tamaoaiga na aafia ai le malosi o le faatauina mai o le lalolagi, ma mafua ai le paʻu o poloaiga a kamupani.Ae ui i lea, sa ausia pea e le pisinisi ie, lavalava ma seevae le faʻatupulaia numera lua.

Fai mai foi sui o le VITAS ma LEFASO, o le pisinisi ie, lavalava ma seevae o Vietnam e iai lava le tulaga i le maketi o le lalolagi.E ui lava i le tamaoaiga o le lalolagi ma le faʻaitiitia o poloaiga, ae o loʻo manumalo pea Vietnam i le faʻatuatuaina o tagata faʻaulufale mai fafo.

O le gaosiga, faʻagaioiga ma faʻatau atu i fafo o nei pisinisi e lua ua ausia i le 2022, ae e le faʻamaonia ai o le a latou faʻatumauina le tuputupu aʻe i le 2023, ona o le tele o mea faʻamoemoe e iai se aʻafiaga leaga i le atinaʻeina o pisinisi.

I le 2023, na fuafua ai e le pisinisi ie ma lavalava a Vietnam le sini o le aofaʻi o oloa auina atu i fafo o le US $ 46 piliona i le US $ 47 piliona i le 2023, ae o le pisinisi seevae o le a taumafai e ausia le auina atu i fafo o le US $ 27 piliona i le US $ 28 piliona.


Taimi meli: Feb-07-2023